Geniet van heerlijke snacks bij de Cas & Kas Foodtruck op Bevrijdingsfestival Zuid-Holland in Rotterdam!

Hee festivalgangers! Ready voor een dag vol muziek, good-vibes en natuurlijk heel goed eten? Kom dan langs bij de Cas & Kas Foodtruck op het Bevrijdingsfestival Zuid-Holland in Rotterdam’s Het (Euromast) Park op 5 mei 2024!

Bij Cas & Kas draait alles om smaakvolle vegan snacks die je smaakpapillen laten dansen. Ons recept voor bitterballen en broodjes kroket is niet alleen vegetarisch, maar zelfs helemaal vegan! Ze zijn bereid met verse ingrediƫnten zonder palmolie of soja. Met maximale smaak en een minimale foodafdruk, zetten we de nieuwe standaard voor festivalsnacks!

Terwijl je geniet van de geweldige line-up met artiesten zoals Boef, Son Mieux en Numidia, kun je jezelf trakteren op een portie bitterballen of een overheerlijk broodje kroket bij onze foodtruck. En ben je even uitgedanst? Ga dan voor een potje Jeu de Bitterboule die klaar staat bij onze foodtruck. Klassiek potje Jeu de Boulen kan nooit kwaad, toch?

Kom gezellig langs om te genieten van heerlijke vegan lekkernijen op het Bevrijdingsfestival Rotterdam. Kom langs bij de Cas & Kas Foodtruck en ontdek waarom wij de plek zijn voor een flinke dosis gezelligheid en smaakvolle snacks! Tot dan

Geef een reactie