Cas & Kas | Header

Wij zijn Cas & Kasper

Wij zijn Cas en Kasper, twee vrienden die zich op een positieve en eigentijdse manier inzetten voor een duurzamere voedingswereld. Door het ontwikkelen en aanbieden van écht lekkere vegan producten bieden we voor iedereen de mogelijkheid om heel gemakkelijk een positieve impact op de wereld te hebben.

Kennis maken? Neem contact met ons op! 

Ondernemen met passie en plezier

Gezelligheid staat bij ons hoog in ‘t vaandel en we vinden het belangrijk om met passie en plezier te ondernemen. Alles wat we doen, doen we met een grote glimlach en veel positieve energie. We vinden het belangrijk om met onze producten op plekken aanwezig te zijn waar mensen samenkomen en genieten van het leven! Hoe dat eruit ziet? Check onze socials en je snapt meteen wat we bedoelen! 

Neem contact op!

Ben je enthousiast geworden en wil je graag met ons in contact komen? We staan altijd open voor samenwerkingen en komen graag in jouw zaak of op events langs om onze ballen te laten proeven. Ook als je feedback, vragen of opmerkingen hebt, dan horen we dat graag.

Loopt het water je ondertussen in de mond en wil je graag onze ballen proeven? Heb jij een eigen restaurant of ben je chef en wil je onze producten ook op de menukaart? Vraag een proefpakketje aan!

Mireilla - Lekkerder dan normale bitterbal

Verder dan alleen vegan

Bij de keuzes die we maken kijken we verder dan alleen het produceren van plantaardige producten. We moeten als bedrijf winstgevend zijn, maar hebben het maken van winst zeker niet als enige doelstelling. Ons uitgangspunt als bedrijf is om bij alles wat we doen rekening te houden met de impact die we maken. We zijn verre van perfect, maar willen graag iedereen motiveren om met dezelfde goede intenties bewuste keuzes te maken.

Contact

Bezoekadres:
Westerstraat 7
3016 DG Rotterdam

Postadres:
Cas en Kas
Wijnkade 79
3011 VZ Rotterdam

BTW-Nummer: NL863975045B01
KVK-Nummer: 86460226
IBAN: NL69INGB0008505387

Op een Rotterdams nuchtere en eigentijdse wijze maken we de lekkerste vegan bitterballen voor de horeca, waar de nadruk vooral ligt op het positieve: genieten, gezelligheid en een heerlijke smaak. Dé ideale snack voor op de borrelkaart!