Lakedance; hoe een zomers festival hoort te zijn

We wisten dat het een heerlijke dag zou worden bij de zomereditie van Lakedance op 10 augustus, maar dit was écht genieten. De sfeer zat er goed in, het weer was prachtig en het bijna uitverkochte Aquabest had zin om te dansen! Door de geweldige locatie in het recreatiepark konden de bezoekers tussen het dansen door ook afkoelen met de voeten in het water of lekker chillen in het gras. De organisatie had in ieder geval aan alles gedacht. Met maar liefst 9 stages en diverse muziekgenres was het voor elke muziekliefhebber weer een groot feest. Je kon genieten van onder andere La Fuente en Maddix, maar ook van Archie Hamilton, Chocolate Puma en Superstrings. 

En dat er gedanst werd heeft de Cas & Kas Foodtruck gemerkt. Wat hadden jullie honger! Dit was dan ook een van onze drukste festivaldagen van het seizoen, geweldig! Niet zo gek natuurlijk, als alle ingrediënten voor een zomerse festivaldag aanwezig zijn, inclusief de lekkerste snacks van Cas & Kas. Onze jongens en meiden hebben hard gewerkt en flink wat dozen er doorheen gefrituurd om weer de lekkerste broodjes kroket en porties bitterballen klaar te maken voor iedereen. Waar kon, hebben we natuurlijk ook een beetje meegedanst. Wij hebben genoten en jullie hopelijk ook! 

Tot volgend jaar! 🦩

PS Wist je dat Lakedance ook een mei-editie heeft? Start jouw festivalzomer ook in Aquabest! Volgend jaar vieren ze zelfs hun 20-jarig bestaan. Dubbel feest dus! Je kunt je voor beide edities alvast pre-registeren via deze pagina.

DIT JAAR GEMIST?

BEKIJK HIER NOG DE AFTERMOVIE VAN Lakedance MEI 2024

Bekijk de foto's van Lakedance

  • Bericht gepubliceerd op:14 augustus 2024