No Art Festival 2024 met de lekkerste bitterballen

Zaterdag 27 juli stond bij velen al een langere tijd in de agenda. No Art Festival, waar muziek en kunst samenkomen, trekt rond de 15.000 bezoekers uit Nederland én daarbuiten. Hun unieke aanpak om muziek en kunst samen te laten komen om de ‘mind’ van hun bezoekers te verbreden op de meest unieke plekken was dit jaar ook weer een beleving. Deze derde editie, die wederom in het Flevopark werd georganiseerd, was zelfs al uitverkocht voordat er iets van line-up bekend was gemaakt!

Dit jaar pakte No Art Festival zelfs nog verder uit. Je kon een zogeheten ’table service’ kopen, waarbij je een VIP-plek kreeg achter de dj-booth inclusief flessenservice. Een bekend fenomeen op high-end plekken zoals de Pacha en Ushuaïa op Ibiza, maar nog vrij uniek voor een Nederlands Festival midden in het Flevopark. VIP of niet, iedereen kon weer genieten van de beste setjes van o.a. Black Coffee, Anotr, Appolonia en Makèz, verdeeld over 3 stages.

Of je nou voor of achter de DJ stond, onze groene Cas & Kas Foodtruck was er in ieder geval voor iedereen! Voor het tweede jaar op rij stonden wij weer lekker dichtbij de mainstage en hebben we de bezoekers van No Art laten genieten van de lekkerste broodjes kroket en de krokantste porties bitterballen. Want zeg nou eerlijk, onze snacks zijn natuurlijk ook wel een piece of art 😌 

Is No Art Festival 2024 dit jaar aan jouw neus voorbij gegaan? Zorg dan dat je er klaar voor zit als de ticket sale opengaat voor volgend jaar! Zet 26 juli 2025 alvast in je agenda en pre register hier

No Art organiseert echter vaker events, zoals een weekender tijdens ADE en samenwerkingen met organisaties in het buitenland. Check it out!

  • Bericht gepubliceerd op:31 juli 2024