Gastvrij Rotterdam 2024: er ligt iets te bakken.. πŸ‘€

Het staat bij Cas & Kas natuurlijk al een lange tijd dikgedrukt in de agenda: Gastvrij Rotterdam 2024! Deze horeca vakbeurs van 3 dagen in onze eigen stad Rotterdam is er een om naar uit te kijken. Dit jaar kun je ons dan ook wederom terugvinden in Ahoy en pakken we nog groter uit dan het jaar daarvoor. We komen namelijk met onze eigen Cas en Kas Foodtruck! Tuut tuut! πŸš› Je kunt niet meer om ons heen, tussen de 500 andere standhouders. Dat betekent nΓ³g meer bitterballen, nΓ³g meer gezelligheid en zo’n toffe stand waar je niet meer uit weg te slaan bent.

we zitten niet stilΒ 

Het afgelopen jaar hebben we alles behalve stilgezeten! We hebben het Cas & Kas mini kroketje truffel gelanceerd tijdens de Horecava, ons team is uitgebreid met Aniek en Lisa Marie Γ©n we zijn ook nog eens verhuisd naar een nieuw kantoor in Rotterdam. Maar dat is niet alles, want we zijn namelijk wéér de keuken ingedoken… De laatste voorbereidingen worden getroffen en de laatste proefsessies staan gepland met de fijnproevers van Cas & Kas. We kunnen dan ook niet wachten om tijdens Gastvrij Rotterdam 2024 de nieuwste aanwinst te laten proeven. Ben je nu al benieuwd? Laat je gegevens achter via onderstaande button en wordt als eerste op de hoogte gebracht!

Beurs Foodtruck

De frituur staat aan!

De frituur staat 3 dagen lang op 180 graden, zodat jij weer de lekkerste vegan bitterballen kunt meepikken en de slapte verhalen kunt vertellen bij onze Foodtruck! Je kunt ons vinden in Hal 5 bij stand 5.302.  See you there! πŸ‘‹πŸ»

00 00 00
  • Bericht gepubliceerd op:8 augustus 2024